Prijzen

Prijzen / Arrangement

Dinsdag t/m donderdag € 37,95 p.p

Kinderen 4/7 jaar € 16,95 p.p. Kinderen 8/11 jaar € 20,95 p.p.

Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen m.u.v. Kerst € 39,95 p.p.

Kinderen 4/7 jaar € 19,95 p.p. Kinderen 8/11 jaar € 24,50 p.p.

Betaalmogelijkheden: Contant, Pin , MasterCard en Visa

Consumpties

Afrekenen genoten consumpties bij grotere groepen Jatapasu?

Komt u met meerdere dan verzoeken wij u om bij het afrekenen van de consumpties dit onderling te regelen. U krijgt van ons een gespecificeerde rekening zodat u ziet wie wat besteld heeft. Wij vragen hiervoor vriendelijk om uw begrip gezien anders de lange wachttijd bij onze kassa en de hinder voor onze andere gasten.

Jarig?

Viert u uw verjaardag bij Jatapasu?

Viert u uw verjaardag bij Jatapasu dan krijgt u een leuk presentje van het huis. Deze actie is ook geldig een dag voor uw verjaardag en de dag er na.
Bij gebruik van deze actie kunnen wij om een legitimatie vragen. Geef tijdens uw reservering door dat u een jarige in uw gezelschap heeft. Vermeld dit eventueel ook nogmaals tijdens het afrekenen.

Korting

65+ voordeel

Voor elk lid van uw gezelschap dat 65 jaar of ouder is, bieden wij op vertoon van hun 65+ pas een korting van 10% aan. Deze korting is specifiek van toepassing op het all-you-can-eat arrangement van de betreffende persoon. Zo kunnen alle 65-plussers binnen uw gezelschap genieten van deze aanbieding.

Bypass of maagband voordeel

Voor iedereen in uw gezelschap die kort geleden een maagoperatie heeft ondergaan, bieden wij op vertoon van hun medische pas een korting van 10% aan. Deze korting is individueel van toepassing op het all-you-can-eat arrangement van de betreffende persoon. Zo kunnen alle gasten die recent een maagoperatie hebben ondergaan binnen uw gezelschap, profiteren van deze specifieke aanbieding.